Veleprodaja Kine motora

Kao vodeći dobavljač i fabrika motora u Kini, BISON nudi sveobuhvatan asortiman motora, koji obuhvata različite vrste goriva, opsege snage od malih do velikih, i 2-taktne i 4-taktne opcije, horizontalne i vertikalne konfiguracije osi, kao i jednostruke i dizajn s dva cilindra koji zadovoljava različite zahtjeve. BISON-ovi motori su dizajnirani sa širokom prilagodljivošću, što ih čini savršenim za različite primjene u različitim industrijama. Naš opsežan portfelj energetskih rješenja i tipova motora osigurava da, bez obzira na vaše zahtjeve, BISON ima savršen motor prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

motor

Započnite svoju veleprodaju kineskog motora od sada.

motor

BISON motori se mogu pohvaliti superiornom snagom, izuzetnom efikasnošću goriva i izvanrednom izdržljivošću, osiguravajući da dobijete mašinu koja nadmašuje i nadmašuje ostale.

mali dizel motor 1
Dizel motor

Mali dizel motor

1. Nova tehnologija, super tih
2. Dugo vrijeme rada
3. Ekonomičan, pouzdan, izdržljiv

uobičajeni dizel motori 1
Dizel motor

Uobičajeni dizel motori

1) Visok omjer kompresije, jaka snaga; 2) Veliki obrtni moment; 3) dobar ekonomski učinak; 4) Kompresijsko paljenje; 5) Visoka termička efikasnost;…

4-taktni dizel motor 1
Dizel motor

4-taktni dizel motor

Pregled Brzi detalji Stanje: Novo Upotreba: Generator, Pumpa Gorivo: Dizel Takt: 4-taktni cilindar: Jednocilindrični

najbolji benzinski motor 1
motor

Najbolji benzinski motor

Efikasna brzina proizvodnje Logo dizajna i boja prilagođavanje. (OEM i ODM su dostupni) Dobro kontrolirani rezervni

jednostavan benzinski motor 1
motor

Jednostavan benzinski motor

Ovaj jednostavan benzinski motor nasljeđuje konzistentne karakteristike Hondinog motora opće namjene, sa visokim performansama

benzinski motor 3
motor

Benzinski motor

Pregled Brzi detalji Stanje: Novo Upotreba: Generator, pumpa za vodu Gorivo: Benzin Hod: 4-taktni cilindar:

mini benzinski motor 6
motor

Mini benzinski motor

Precizna tehnika obrade Delikatan i lep izgled Dizajn Dobar kvalitet i manje kvarova Izdržljiv i

Započnite svoju veleprodaju kineskog motora od sada.

Šta nas čini konkurentnim?

Konkurentnost motora BISON

Učinkovitost goriva

To se postiže tehnologijom direktnog ubrizgavanja goriva. Ova tehnologija omogućava preciznu isporuku goriva i optimalno sagorijevanje, smanjujući potrošnju goriva uz održavanje velike izlazne snage. BISON motori optimizuju potrošnju goriva, smanjuju operativne troškove i smanjuju emisiju štetnih gasova, doprinoseći tako zelenijoj i održivijoj budućnosti.

Nizak nivo buke i vibracija

BISON motori su dizajnirani da stvore ugodnije radno okruženje i smanje habanje komponenti motora. Ugrađivanjem naprednih inženjerskih tehnika kao što su precizno balansiranje i optimizovan dizajn komponenti, BISON motori minimiziraju buku i vibracije tokom rada.

prilagodljivost

BISON motori nude visok stepen prilagodljivosti sa različitim konfiguracijama, dodatnim karakteristikama i dodacima. Može se prilagoditi različitim aplikacijama, osiguravajući najbolje performanse i efikasnost. Ova fleksibilnost čini BISON motor svestranim i prilagodljivim izvorom energije za razne industrije i primjene.

Vrhunski materijali

BISON motori su napravljeni od više materijala i kvalitetnijih komponenti. Upotreba ovih materijala osigurava da motor može izdržati teške uslove rada, otporan na habanje i zadržati svoje performanse tokom vremena. Ovo smanjuje potrebu za čestim održavanjem i zamjenom, u konačnici smanjujući dugoročne troškove.

Saznajte više O NAMA ili NAS KONTAKTIRAJTE kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtjevima.

Pitanja

pitajte nas bilo šta

Kada okrenete zamašnjak da pokrenete svoj motor, njegovi magneti prolaze kroz zavojnicu ili armaturu. Ovo stvara varnice.

Dotrajali ili oštećeni kabl za paljenje svjećice glavni je razlog preranog kvara svitka paljenja. Oštećeni kabel za paljenje svjećice imat će mnogo veći otpor od normalnog. Ovaj povećani otpor može uzrokovati da sekundarni namotaj zavojnice za paljenje razvije vrlo visok napon.

Većina tipičnih problema s malim motorima vezana je za gorivo. Motor će otkazati ako karburator ne može pravilno kombinirati gorivo i zrak. Ako se karburator zaprlja, može se lako začepiti i spriječiti njegov rad.

Do povratnog požara dolazi kada gorivo koje sagorijeva uđe u motor ili izduv. Do povratnog paljenja dolazi kada velika količina nepotrošenog goriva uđe u motor prije nego što se ventil zatvori ili ispusti u izduvni sistem. Kada dođe do varnice u blizini džepa za gorivo, neiskorišćeno gorivo se pali.

Hladno vrijeme otežava pokretanje malih motora iz dva razloga. Prvo, ulje se zgusne kada je hladno, što otežava okretanje motora.

Drugo, ako rezervoar za gorivo motora ima letnju mešavinu benzina, to će otežati startovanje na niskim temperaturama.

Sveobuhvatni vodič za kupovinu motora BISON za vaše poslovanje

sadržaj
bison engine Odabir pravog motora za vašu mašinu je ključan za osiguravanje optimalnih performansi, efikasnosti i dugovječnosti. Ovaj sveobuhvatni vodič za kupovinu motora BISON pomoći će vam da shvatite sve aspekte odabira motora, uključujući različite tipove motora, nazivne snage, tipove osovine za klin i druge važne faktore koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine.  

Ključna razmatranja za kupovinu motora

tip motora

 
Gsoline Engine
BISON benzinski motori su savršen izbor za one koji traže balans snage, efikasnosti goriva i ekonomičnosti. Naši benzinski motori su dizajnirani da isporuče vodeće performanse u klasi u automobilima i malim mašinama.  
Dizel motor
Za teške mašine i građevinsku opremu, BISON dizel motori su industrijski standard. Sa velikim izlaznim momentom i efikasnošću goriva, naši dizel motori daju vam snagu koja vam je potrebna da obavite posao.

Nazivne snage

BISON motori su dostupni u različitim kategorijama snage kako bi zadovoljili vaše specifične zahtjeve za strojevima. Snaga motora se obično mjeri u konjskim snagama (KS) ili kilovatima (kW). Za male mašine, BISON nudi motore od 5-20 KS koji pružaju pouzdane, efikasne performanse.

Tip osovine za klin

BISON nudi različite tipove osovina za klin kako bi se osigurala besprijekorna integracija s vašim strojevima i optimalan prijenos snage.  
ravna osovina ključa
Naše ravne osovine za klin su svestrana opcija koja može odgovarati mnogim primjenama. BISON-ov precizan inženjering osigurava savršeno pristajanje i pouzdan prijenos obrtnog momenta.  
Konusno vratilo za klin
Za teške mašine, BISON-ove konusne osovine za klin su idealne. Njegov dizajn omogućava čvršće prianjanje i poboljšani prijenos obrtnog momenta za vrhunske performanse u zahtjevnim uvjetima.  
Spline vratilo
Idealne za primjene visokih performansi, BISON-ove navojne osovine imaju više ravnomjerno raspoređenih žljebova za maksimalni prijenos obrtnog momenta i nesmetan rad.

start metoda

BISON nudi razne metode pokretanja koje odgovaraju vašim mehaničkim potrebama i preferencijama. Neke uobičajene metode pokretanja uključuju:  
Ručni trzajni start
Ručno pokretanje s trzajem je isplativa i jednostavna metoda pokretanja koja zahtijeva od korisnika da povuče uže kako bi prevrnuo motor. BISON-ov sistem za lako povlačenje osigurava glatko i pouzdano pokretanje svaki put.  
električni start
Električni start nudi zgodan i lak način pokretanja samo okretanjem ključa ili pritiskom na dugme. BISON električni startni motor omogućava brzo i pouzdano pokretanje, idealno za korisnike koji preferiraju minimalan fizički napor.  

ekonomičnost goriva

Dizajnirani imajući na umu efikasnost goriva, BISON motori vam štede troškove goriva i minimiziraju vaš uticaj na životnu sredinu. Odaberite BISON za ekološki prihvatljivu alternativu bez ugrožavanja performansi.  

Standardi emisija

Svi BISON motori su u skladu sa lokalnim standardima i propisima o emisiji, osiguravajući da izbjegnete novčane kazne i kazne, a istovremeno doprinosite čistijoj okolini.

mogućnosti prilagođavanja

BISON razumije da je svaka mehanička primjena jedinstvena i ponosni smo što možemo ponuditi širok spektar mogućnosti prilagođavanja kako bismo zadovoljili vaše specifične zahtjeve. Naš tim visoko obučenih inženjera može blisko sarađivati ​​s vama na razvoju rješenja po mjeri za različite komponente, osiguravajući da vaš BISON motor savršeno odgovara vašim mehaničkim potrebama. dijelovi motora bizona

BISON motori: Ultimativni izbor za pronicljive potrošače

BISON motori se izdvajaju od konkurencije po svojim performansama bez premca, izuzetnoj pouzdanosti i izdržljivosti, prilagodljivim rješenjima, vodećoj stručnosti u industriji i izvanrednoj korisničkoj podršci. Naša najsavremenija tehnologija, rigorozno testiranje i posvećenost inovacijama čine nas liderom od poverenja u našoj oblasti. Odaberite BISON za visokokvalitetne motore koji ispunjavaju i prevazilaze vaše zahtjeve.

PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS DANAS.

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima