Profesionalni dobavljači i proizvođači generatora u Kini

BISON generatori, dizajnirani da zadovolje različite potrebe distributera generatora širom svijeta. Naša najmodernija tvornica ima napredne proizvodne pogone i stroge mjere kontrole kvalitete kako bi svaki put osigurale pouzdane generatore visokih performansi. BISON-ovi generatori nude vrhunsko korisničko iskustvo sa nenadmašnom efikasnošću goriva, niskim nivoom buke i lakoćom održavanja.
Odaberite BISON-ov asortiman generatora za moćna, pouzdana i vodeća rješenja na tržištu koja će zadovoljiti vaše klijente i vratiti se ponovo. Iskusite prednost BISON-a sada!

Započnite svoj veleprodajni posao kineskih generatora od sada.

BISON generatori

Otkrijte BISON-ove najprodavanije generatore visokih performansi, koji pružaju pouzdana i efikasna rješenja za napajanje za različite primjene, uz izuzetan kvalitet i podršku.

Zašto odabrati BISON?

tvornica

FACTORY OUTLET

BISON pruža visokokvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu po tvorničkoj cijeni.

kvalitet

ODLIČAN KVALITET

Svi proizvodi sa garancijom od najmanje 1 godine. Možemo prilagoditi za vas kako bismo zadovoljili vaše potrebe.

usluga

7/24 NAKONPRODAJNI SERVIS

Trenutni odgovor 24 sata na mreži. Naš menadžer prodaje će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Saznajte više O NAMA ili NAS KONTAKTIRAJTE kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtjevima.

Pitanja

pitajte nas bilo šta

Mi smo tvornica generatora koja se nalazi u gradu Taizhou, provincija Zhejiang. Trenutno postoje 2 fabrike sa godišnjom proizvodnjom od više od milion jedinica i više od 400 zaposlenih.

Kontrola kvaliteta je neophodna za izgradnju uspješnog poslovanja koje isporučuje proizvode koji ispunjavaju ili premašuju očekivanja kupaca. Takođe čini osnovu efikasnog poslovanja koje minimizira otpad i radi na visokom nivou produktivnosti. Dakle, svaki naš proizvod, bilo da se radi o sirovinama ili gotovim proizvodima, biće pregledan i testiran jedan po jedan.

Električni generatori rade na principu elektromagnetne indukcije. Zavojnica provodnika (bakarna zavojnica čvrsto namotana na metalno jezgro) se brzo rotira između polova magneta tipa potkovica. Magnetno polje će interferirati s elektronima u vodiču kako bi izazvalo protok električne struje unutar njega.

Različite vrste goriva imaju različite zahtjeve za skladištenje ili transport, te se uvelike razlikuju po cijeni i dostupnosti. Ovo treba odabrati u skladu sa stvarnim zahtjevima kupca

To u velikoj mjeri ovisi o proizvođaču koji proizvodi generator, kao i o učestalosti kupčevog rada i održavanja generatora

Veleprodaja generatora - sve što trebate znati

sadržaj
generatori

BISON nudi najpopularnije tipove generatora na tržištu, bilo da vam je potreban benzinski generator, dizel agregat ili inverter generator, u rasponu od 1,000 do 15,000 vati. Postoje različite metode pokretanja, poput daljinskog pokretanja, električnog pokretanja, automatskog pokretanja, povratnog pokretanja, pokretanja ključem itd. 

Također možete birati prema gorivu korištenom u generatoru. Nudimo agregate na benzin, dizel, prirodni plin i dvostruko gorivo.

Kada birate generator, prvo morate suziti tip generatora koji vam je potreban. Glavne vrste su inverter generatori i prijenosni generatori. Da biste pronašli najbolji generator za svoje potrebe, morate uzeti u obzir izlaznu snagu, vrstu goriva, način pokretanja, vrijeme rada, veličinu generatora itd.

Elementi nabavke generatora

Kao proizvođač generatora, razumijemo važnost pružanja kvalitetnog i pouzdanog proizvoda. U ovom odeljku navodimo ključne faktore koje treba uzeti u obzir pri odabiru najboljeg generatora za vašeg kupca. Imajući na umu ove faktore i uzimajući u obzir prednosti naše linije proizvoda, sa sigurnošću možete odabrati generator koji najbolje odgovara potrebama vaših kupaca. Zajedno možemo osigurati da vaši kupci dobiju najbolje rješenje za svoje potrebe proizvodnje električne energije.

  • veličina: Odaberite generator koji može napajati svu opremu koja je potrebna vašem klijentu. Naši generatori dolaze u različitim veličinama i kapacitetima, od malih prijenosnih jedinica do velikih industrijskih generatora, osiguravajući savršeno pristajanje za svaku potrebu.
  • Runtime: Uvjerite se da generator osigurava dovoljno vremena rada. Naši generatori su proizvedeni sa naprednom tehnologijom za optimizaciju potrošnje goriva. Osim toga, možete birati između različitih veličina rezervoara kako biste zadovoljili različite potrebe. Profesionalna snaga BISON-a osigurava da možete pronaći savršenu ravnotežu između vremena rada i prenosivosti.
  • Nivo buke: Odaberite generator sa niskim nivoom buke, posebno u stambenom okruženju ili okruženju osjetljivom na buku. Naši generatori su dizajnirani da rade tiho bez žrtvovanja izlazne snage.
  • Težina i prenosivost: Uzmite u obzir generatore koje je lako premjestiti kada je potrebno. Uz ergonomske ručke i čvrste kotače, naši prijenosni generatori su dizajnirani da budu lagani i laki za transport.
  • Cijena: Uvjerite se da je generator unutar budžeta klijenta. Nudimo široku paletu generatora po konkurentnim cijenama za svaki budžet.
  • Jednostavnost prema korisniku: Potražite generator koji je jednostavan za korištenje i održavanje. Dizajnirani imajući na umu korisničko iskustvo, naši generatori su laki za rukovanje čak i najpočetnicima. Naši generatori također dolaze s jasnim uputama i video podrškom.
  • Inverter i AVR tehnologija: Automatski regulatori napona (AVR) i inverterski generatori su idealni za napajanje osjetljive elektronske opreme. Naši generatori pružaju čistu i stabilnu snagu za siguran rad elektronske opreme.
  • Startni mehanizam: Odaberite generator čiji mehanizam za pokretanje odgovara potrebama i željama kupca. Nudimo opcije ručnog i električnog pokretanja.
  • Zahtevi za održavanje: Odaberite agregat čiji zahtjevi za održavanje odgovaraju sposobnostima i željom kupca za održavanje. Naši generatori su dizajnirani za jednostavno održavanje i dugotrajne performanse.
  • Ugled brenda: Istražite reputaciju brenda pouzdanosti i kvaliteta proizvoda. BISON ima odličnu reputaciju u industriji, što je dokaz naše posvećenosti pružanju pouzdanih, visokokvalitetnih generatora. Ponosimo se našom posvećenošću izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca.

Vrste generatora

Generatori pretvarača

Inverterski generatori i standardni prijenosni generatori razlikuju se po vrsti energije koju generiraju, kapacitetu, prenosivosti, nivou buke i cijeni. Inverterski generatori obično su skuplji i proizvode manje energije, ali su prenosiviji, tiši i proizvode manje emisije.

Inverter generator može direktno puniti bespilotne letelice i obezbediti struju za mobilne telefone, kompjutere, preciznu medicinsku opremu i druge uređaje koji zahtevaju visok kvalitet energije; svestraniji je, spreman da zadovolji potrebe za energijom u različitim scenarijima i može raditi na -30 stepeni Celzijusa. 

BISON inverterski generator usvaja inteligentnu tehnologiju konverzije frekvencije, što ga čini visoko efikasnim i stabilnim, a potrošnja goriva je manja od istog tipa modela. Mašina koristi zavojnice od punog bakra visoke gustine, 36 komada hladno valjanih čeličnih ploča odjednom, sa jakom provodljivošću i stabilnim performansama originalnih ležajeva. 

Visokotehnološki materijali čine generator jačim i tvrđim, pogodnim za upotrebu u različitim složenim uvjetima, te značajno smanjuju tjelesnu težinu i buku pri startovanju. Osim toga, mašina je opremljena velikim točkovima i čvrstom ručkom za nošenje, što je čini udobnijom i lakšom za kretanje. Stabilnost je najveća prednost ovog modela. Posjeduje motor bez četkica s permanentnim magnetom rijetkih zemalja, što čini izdanu struju i napon stabilnijim, tako da ne morate brinuti o napajanju precizne opreme.

benzinski generator

Ako su vam potrebni samo kućni generatori, onda će kompaktni i prijenosni BISON benzinski generator dobro zadovoljiti vaše potrebe. Univerzalni pokretni kotači sa debelim okvirom čine benzinske generatore BISON pogodnijim za podizanje i premještanje građevina na terenu. 

Većina benzinskih generatora koristi veliki prigušni motor sa svim bakrenim žicama, malim izobličenjem, dobrim valnim oblikom, dovoljnom snagom i stabilnijim performansama za različita oštra okruženja. Osim toga, imaju veću startnu brzinu i veću nosivost. 

Dvostruki sistem zaštite plus zaštita od nestašice ulja i zaštita od preopterećenja, mašina će se automatski zaustaviti u slučaju nedostatka ulja i preopterećenja. Antivibracijski jastučić za stopala + tihi dizajn izduvne cijevi čini ovu mašinu mnogo manje bučnom. Benzinski motor sa zračnim hlađenjem je lak za pokretanje, ekonomičan za rad, jednostavan za održavanje i vrlo prilagodljiv okolišu.

diesel generator

BISON dizel generator je motor od punog bakra, 99% bakrene žice visokog kvaliteta, performanse automatske stabilizacije napona AVR-a su stabilne, automatski start u bilo kom trenutku za proizvodnju električne energije, pouzdan rad, kako bi se zadovoljili zahtjevi upotrebe mehaničke i električne opreme. 

Usvojite četverotaktne zrakom hlađene s direktnim ubrizgavanjem, dobro dizajniranu strukturu prijenosa, laganu, malu zapreminu, nisku stopu kvarova, visoko preciznu pumpu za ubrizgavanje, tako da gorivo u potpunosti sagorijeva i štedi gorivo. Visokokvalitetna metalna cijev + dizajn okvira čini dizel generator s visokim faktorom sigurnosti, dobrim odvođenjem topline, jednostavnim održavanjem, pogodnim za različite inženjerske konstrukcije i lakim vanjskim transportom. 

Zaštita životne sredine je još jedna prednost ovog modela. Niska potrošnja goriva, niska emisija, niska razina buke, ušteda energije uz značajno smanjenje troškova.

 

BISON također nudi razne dodatke za generatore, uključujući prekidače za prijenos, kombinacije zračnih kompresora, prigušivače, regulatore napona, itd. Možete biti sigurni da su generatori koji su vam potrebni dostupni u Bisonu, a mi vam također možemo dostaviti sve slike generatora, video zapise, PDF datoteke itd. kako bi vam pomogli da bolje razumijete naše proizvode.

PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS DANAS.

Related Posts

kako pokvariti generator

kako pokvariti generator

BISON će uroniti u važnost kvara vašeg generatora, dati vodič korak po korak i razgovarati o potencijalnim posljedicama neispravnog izvođenja ovog kritičnog koraka.

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima