Dobavljači i proizvođači profesionalnih mašina za pranje pod visokim pritiskom u Kini

BISON, najveći kineski proizvođač mašina za pranje pod pritiskom, ima dugogodišnje iskustvo u industriji i najnaprednije proizvodne linije. Nudimo kompletan asortiman visokokvalitetnih visokotlačnih perača s inovativnim dizajnom i mogućnostima prilagođavanja kako bi zadovoljili svaku potrebu i primjenu. Obećavamo da ćemo pružiti odličnu uslugu kupcima, strogi proces kontrole kvaliteta. Udružite se s BISON-om danas i iskusite prednosti partnerstva s pouzdanim liderom u industriji, gdje stalne inovacije osiguravaju da svojim kupcima pružite pouzdane, vrhunske proizvode

Započnite svoj veleprodajni posao kineskih mašina za pranje pod visokim pritiskom od sada.

BISON mašine za pranje pod visokim pritiskom

Doživite vrhunsko rješenje za pranje pod pritiskom uz naše popularne modele visokotlačnih mašina za pranje – stručno osmišljene za vrhunske performanse, karakteristike prilagođene korisniku i neusporedivu izdržljivost kako bi nadmašili sva vaša očekivanja od čišćenja.

perilica automobila novog dizajna
Usisavač pod pritiskom benzina

Novi dizajn perilica automobila

Stroj za pranje pod pritiskom ima mnogo namjena u vašem domu, od čišćenja podova i obloga do pranja

Ponuda mašina za pranje pod pritiskom 5
Usisavač pod pritiskom benzina

Visokotlačni perač za auto

Ova mašina za pranje pod pritiskom se koristi za čišćenje prljavštine površine. Vozi se

čistač vode pod pritiskom
Usisavač pod pritiskom benzina

Čistač pod pritiskom vode

Pregled Brzi detalji Tip mašine: Čistač visokog pritiska Stanje: Novo mesto porekla: Zhejiang, Kina

Zašto odabrati BISON?

tvornica

FACTORY OUTLET

BISON pruža visokokvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu po tvorničkoj cijeni

kvalitet

ODLIČAN KVALITET

Svi proizvodi sa garancijom od najmanje 1 godine. Možemo prilagoditi za vas kako bismo zadovoljili vaše potrebe.

usluga

7/24 NAKONPRODAJNI SERVIS

Trenutni odgovor 24 sata na mreži. Naš menadžer prodaje će vam odgovoriti što je prije moguće.

Saznajte više O NAMA ili NAS KONTAKTIRAJTE kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtjevima.

Pitanja

pitajte nas bilo šta

Odabirom ispravne mlaznice za vašu mašinu za pranje pod pritiskom osigurava se efikasno čišćenje bez oštećenja površina. Uzmite u obzir ove faktore:

 • Koncentracija prskanja: Testirajte manje otvore mlaznica na izdržljivoj površini kako biste izbjegli oštećenja.
 • Podesive mlaznice: Perači sa nižim psi pritiskom često imaju podesive mlaznice za različite zadatke.
 • Sistem kodiranja boja: Upoznajte se sa bojama mlaznica za različite uglove prskanja, kao što su crna (65 stepeni) za deterdžent, bijela (40 stepeni) za osetljive predmete, zelena (25 stepeni) za čišćenje u domaćinstvu, žuta (15 stepeni) stepen) za mrlje na betonu i crvena (0 stepeni) za čvrste površine.

Također, razmislite o rotirajućim mlaznicama ili podesivim štapićima radi svestranosti. Odabir odgovarajućeg visokotlačnog perača i mlaznice osigurava efikasno čišćenje i zaštitu površine.

Kada kupujete visokopritisnu mašinu za pranje, važno je imati na umu da nije potreban sav pribor. Neki uobičajeni dodaci uključuju prskalicu za priključak crijeva, priključak za vrtno crijevo, manometar i mlazni vrh pod visokim pritiskom.
Ako vam nije potreban nijedan od ovih dodataka, možete uštedjeti novac odabirom modela koji ih ne uključuje. Međutim, ako vam je potreban jedan ili više ovih dodataka, najbolje je da ih kupite zajedno kako biste ih mogli koristiti s visokotlačnim peračem koji ste odabrali.

Mnogo je stvari koje možete učiniti s visokotlačnim peračem, a mogućnosti su ograničene samo vašom maštom! Evo nekoliko ideja za početak:

 • Očistite vanjske površine: Perač pod pritiskom se koristi za uklanjanje prljavštine, prljavštine i grafita sa vanjskih površina.
 • Čisti automobili: Perači pod pritiskom su odlični za uklanjanje osušenog voska i laka za automobile, kao i za čišćenje hromiranih ukrasa na automobilima.
 • Uklanjanje grafita: Dobra je upotreba za uklanjanje grafita i drugih tragova sa zidova i drugih površina.
 • Očistite palube i terase: Perač pod pritiskom je odličan za čišćenje paluba i terasa, uklanjanje rđe i čišćenje betona.
 • Čisti otpad: Perač pod pritiskom se također koristi za čišćenje oluka i slivnika, uklanjanje otpadaka i lišća i čišćenje unutrašnjosti oluka.
 • Očistite trotoare: Perač pod pritiskom je takođe od velike pomoći za uklanjanje prljavštine, krhotina i mahovine sa trotoara.
 • Čišćenje prozora: Perač pod pritiskom je dobar proizvod za čišćenje prozora, uključujući unutrašnju i vanjsku stranu stakla, te za uklanjanje vodenih žigova i otisaka prstiju i još mnogo toga.

Sveobuhvatni vodič za kupovinu uređaja za pranje pod pritiskom za vas

sadržaj
bison perač visokog pritiska

Dobrodošli u naš sveobuhvatan vodič za kupce za visokotlačne perače. Kao potencijalni preprodavač, bitno je razumjeti različite vrste visokotlačnih perača na tržištu, prednosti kupovine od naše kompanije i kako donijeti najbolju odluku pri odabiru proizvoda za kupovinu našeg brenda. U ovom vodiču ćemo objasniti po čemu se naši visokotlačni perači razlikuju od onih drugih kompanija i istaći jedinstvene karakteristike koje nećete naći nigdje drugdje.

Vrste mašina za pranje pod pritiskom

Na tržištu postoje tri glavne vrste visokotlačnih perača: električni, plinski i dizel. Svaki tip ima svoje prednosti i nedostatke, ovisno o specifičnim potrebama klijenta.

Električni uređaj za pranje pod pritiskom

Električni visokotlačni perači su odličan izbor za lagane zadatke čišćenja, kao što su pranje automobila, vanjskog namještaja i malih paluba. Tiši su, zeleniji i zahtijevaju manje održavanja od benzinskih ili dizel motora. Međutim, oni možda neće pružiti dovoljno snage za teške zadatke čišćenja.

Perači pod pritiskom na benzin

Perači pod pritiskom na benzin su idealni za srednje i teške zadatke čišćenja. Snažniji su od električnih modela i s lakoćom se mogu nositi sa zadacima poput čišćenja velikih paluba, prilaza i kolosijeka. Međutim, oni su glasniji, emituju isparenja i zahtijevaju više održavanja.

Perač pod pritiskom na dizel motor

Visokotlačni perači na dizel motor su najmoćnija opcija, što ih čini pogodnim za teške komercijalne i industrijske primjene. Oni su štedljivi i imaju duži vijek trajanja motora, ali su najbučniji i proizvode više emisija od ostalih opcija.

Donošenje informisane odluke: Ključna razmatranja

Prilikom odabira visokotlačne mašine za pranje koju ćete kupiti od našeg brenda, ključno je uzeti u obzir nekoliko faktora koji će vam omogućiti da donesete najbolju odluku.

Izvor napajanja

Odredite koji je tip izvora energije (električni, plinski ili dizel) najprikladniji za potrebe vaših kupaca. BISON nudi širok asortiman visokotlačnih perača za sve izvore napajanja, osiguravajući da možete zadovoljiti različite želje i zahtjeve kupaca.

Izlazni pritisak

Uzmite u obzir izlazni pritisak (mjeren u PSI) potreban za predviđene zadatke čišćenja. Naši uređaji za pranje pod pritiskom dolaze u različitim PSI ocjenama, od lakih modela sa 1,500 PSI za stambenu upotrebu do modela za teške uvjete rada sa do 4,000 PSI za komercijalne i industrijske primjene.

Protok protoka

Brzina protoka (mjerena u GPM) pokazuje koliko vode uređaj za pranje pod pritiskom može izbaciti u minuti. Nudimo visokotlačne perače s različitim brzinama protoka, u rasponu od 1.2 GPM za manje zadatke čišćenja do 4 GPM za zahtjevnije poslove, što vam omogućava da svojim kupcima pružite najprikladniju opciju za njihove potrebe.

prenosivost

Procijenite da li će vašim kupcima trebati prijenosna jedinica ili je stacionarni model prikladniji za njihove potrebe. Naš asortiman proizvoda uključuje lagane, kompaktne jedinice sa praktičnim transportnim karakteristikama, kao i stacionarne modele dizajnirane za tešku, kontinuiranu upotrebu.

Pribor i dodaci

Uzmite u obzir raznovrsnost dodataka i dodataka koji vašim kupcima mogu biti potrebni za specifične zadatke čišćenja. Nudimo širok izbor kompatibilnih dodataka, kao što su čistači površina, produžni štapići i topovi za pjenu, kako bismo poboljšali svestranost i efikasnost naših mašina za pranje pod pritiskom.

pribor za pranje pod visokim pritiskom

Kupovina od profesionalnih proizvođača mašina za pranje pod visokim pritiskom

Podstičemo vas da razmislite o partnerstvu sa našom kompanijom za vaše potrebe za pranje pod pritiskom. BISON nudi nekoliko prednosti koje nas izdvajaju od konkurencije:

 • Kvalitetni proizvodi: Proizvodimo naše visokotlačne perače koristeći visokokvalitetne materijale i komponente kako bismo osigurali trajnost, pouzdanost i optimalne performanse.
 • Inovativne karakteristike: BISON mašine za pranje pod pritiskom dolaze opremljene jedinstvenim karakteristikama, kao što su podesiva podešavanja pritiska, sistemi za jednostavno pokretanje i mlaznice za brzo povezivanje, koje korisnicima pružaju dodatnu udobnost i efikasnost.
 • Konkurentna cena: Nudimo konkurentne cijene za naše proizvode, što ih čini atraktivnom opcijom za vas.
 • Izuzetna korisnička podrška: Posvećeni smo pružanju izvanredne korisničke podrške, uključujući tehničku pomoć, materijale za obuku i brze odgovore na upite.

Uvjereni smo da će naši visokotlačni perači biti vrijedan dodatak vašoj liniji proizvoda. Kontaktirajte nas danas kako biste razgovarali o mogućnostima preprodavača i saznali više o tome kako vam možemo pomoći da razvijete svoje poslovanje.

PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS DANAS.

Related Posts

kako prezimiti visokotlačni perač

kako prezimiti visokotlačni perač

BISON će razgovarati o svim koracima koje trebate poduzeti za zimovanje uređaja za pranje pod visokim pritiskom. Zimovanje visokopritisnog perača je važno za njegov duži vijek trajanja. Hajde da počnemo.

kako radi perač pod pritiskom

Kako radi perač pod pritiskom

Da li želite da znate unutrašnje funkcionisanje mašine za pranje pod pritiskom? Onda ste došli na pravo mjesto. U ovom blog postu, BISON će objasniti kako radi uređaj za pranje pod pritiskom i još mnogo toga.

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima