Profesionalni kineski dobavljači i proizvođači pumpi za vodu

Istražite budućnost svog poslovanja sa visokokvalitetnim pumpama za vodu iz BISON Kine. Naše napredne proizvodne mogućnosti, stroge mjere kontrole kvaliteta i kontinuirani istraživački i razvojni napori osiguravaju da naše pumpe za vodu nadmašuju konkurente u pogledu izdržljivosti i efikasnosti. BISON pumpe za vodu imaju različite modele i funkcije. Pored konvencionalnih modela, poseduju i pumpe visokog pritiska, kanalizacione pumpe, pumpe od livenog gvožđa itd. koje mogu u velikoj meri da zadovolje vaše poslovne potrebe. Kontaktirajte nas još danas da biste iskusili mnoge prednosti naših vodećih pumpi za vodu u industriji.

Započnite veleprodaju kineske pumpe za vodu od sada.

BISON pumpa za vodu

Iskusite izuzetan asortiman pumpi BISON, naše najprodavanije modele u nastavku. BISON-ov inovativni inženjering osigurava jednostavan rad, nisko održavanje i dugotrajnu izdržljivost, što ga čini prvim izborom za efikasna rješenja za prijenos vode.

mašina za pumpu za vodu 6
Diesel vodena pumpa

Mašina za vodenu pumpu

Troškovi održavanja dizel pumpi za vodu su niži od benzinskih. Dizel pumpe za vodu

pumpe za vodu na dizel motor 6
Diesel vodena pumpa

Dizelske vodene pumpe

Dizel pumpe za vodu imaju naprednu i razumnu strukturu. Dizel pumpe za vodu su štedljivije.

pumpa za dizel gorivo 3
Diesel vodena pumpa

Pumpa za dizel gorivo

Mi vršimo testiranje mašina 100% kako bismo osigurali dobre performanse. Mi smo fabrika, tako da možemo

dizel motor pumpa 1
Diesel vodena pumpa

Dizel motorna pumpa

 1. Prijenosni kompakt
 2. Ekonomičan, pouzdan i izdržljiv
 3. Dugo vreme rada – do 13.5 sati

Zašto odabrati BISON?

tvornica

FACTORY OUTLET

BISON pruža visokokvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu po tvorničkoj cijeni.

kvalitet

ODLIČAN KVALITET

Svi proizvodi sa garancijom od najmanje 1 godine. Možemo prilagoditi za vas kako bismo zadovoljili vaše potrebe.

usluga

7/24 NAKONPRODAJNI SERVIS

Trenutni odgovor 24 sata na mreži. Naš menadžer prodaje će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Saznajte više O NAMA ili NAS KONTAKTIRAJTE kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtjevima.

Pitanja

pitajte nas bilo šta

Pumpa za vodu je moćna mehanička komponenta koju pokreće dizel motor. On crpi vodu iz izvora, poput rijeke, jezera ili bunara, a zatim koristi snagu motora da pumpa vodu do željene lokacije. Budući da su posebno dizajnirane za pravilno rukovanje ogromnim količinama vode, ove pumpe su idealne za niz primjena gdje su potrebne velike brzine protoka.

Dizel pumpe za vodu rade kroz jednostavan proces. Evo pregleda njihovog rada:

 • Sagorijevanje goriva: Paljenje goriva od strane motora pumpe dovodi do kontrolisanih eksplozija koje daju mehaničku energiju.
 • Rotacija radilice: Mehanička energija se prenosi na radilicu, koja se kao rezultat toga okreće.
 • Pokret impelera: Radno kolo, mašina sa zakrivljenim lopaticama koja stvara centrifugalnu silu, pokreće se rotacijom radilice.
 • Usisavanje vode: Voda se dovodi u pumpu putem usisnika, koji je često pričvršćen za crijevo ili cijev, dok se impeler rotira.
 • Ispuštanje vode: Kroz ispusni otvor, centrifugalna sila radnog kola tjera vodu iz pumpe tako da se može isporučiti na predviđeno mjesto.

Potrebna brzina protoka i pritisak mogu se odrediti na osnovu faktora kao što su veličina cijevi, dužina, promjene nadmorske visine i specifične potrebe vaše aplikacije. Posavjetujte se s našim prodajnim timom za pomoć u određivanju odgovarajućih specifikacija.

Iako neke pumpe mogu biti dovoljno raznovrsne za višestruke primjene, bitno je osigurati da pumpa ispunjava zahtjeve svake primjene. Posavjetujte se s našim prodajnim timom kako biste utvrdili može li jedna pumpa zadovoljiti vaše potrebe ili je potrebno više pumpi.

Sveobuhvatni vodič za kupovinu pumpi za vodu od BISON-a

sadržaj

BISON razumiju da odabir prave pumpe za vodu može biti izazovan zadatak. Zato smo kreirali ovaj detaljni vodič koji će vam pomoći da donesete informiranu odluku i pronađete savršenu pumpu za vaše poslovanje.

Šest bitnih faktora koje treba uzeti u obzir pri kupovini vodene pumpe

Sada ćemo pokriti sve, od razumijevanja različitih tipova pumpi do identificiranja vaših specifičnih zahtjeva, procjene materijala pumpe, performansi i ponude dodataka za pumpe. Kopajmo dublje!

Vrste pumpi za vodu

BISON je specijalizovan za proizvodnju četiri tipa pumpi za vodu, od kojih je svaka dizajnirana za specifične primene:

 • Pumpe visokog pritiska: Ove pumpe su dizajnirane za isporuku vode pod visokim pritiscima, što ih čini pogodnim za gašenje požara, navodnjavanje i industrijske procese koji zahtijevaju opskrbu vodom pod visokim pritiskom.
 • Pumpe za smeće: Poznate i kao pumpe za smeće, ove pumpe su dizajnirane za rukovanje vodom koja sadrži čvrste materije i krhotine, što ih čini idealnim za gradilišta, uklanjanje poplavnih voda i druge zahtjevne primjene.
 • Hemijske pumpe: Dizajnirane za rukovanje korozivnim i abrazivnim tečnostima, hemijske pumpe se koriste u različitim industrijama, kao što su hemijska prerada, tretman otpadnih voda i farmaceutska proizvodnja.
 • Kanalizacijske pumpe: Ove pumpe su posebno dizajnirane za pumpanje kanalizacije i otpadnih voda, što ih čini pogodnim za stambene, poslovne i komunalne primjene.

Dizel u odnosu na benzinske pumpe

Jedna od glavnih odluka koju ćete morati donijeti prilikom kupovine vodene pumpe je da li ćete odabrati dizel ili benzinsku pumpu. Evo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir:

 • Učinkovitost goriva: Dizel motori imaju tendenciju da budu štedljiviji od benzinskih motora, što može dovesti do uštede tokom vremena.
 • Izlazna snaga: Dizel pumpe općenito daju više okretnog momenta i snage, što ih čini pogodnim za teške primjene.
 • Nivo buke: Benzinski motori su obično tiši od dizel motora, što može biti važno za stambena područja ili područja osjetljiva na buku.
 • održavanje: Dizel motori često zahtijevaju manje često održavanje u odnosu na benzinske motore.

Odabir prave veličine i kapaciteta

Prilikom odabira pumpe za vodu, bitno je uzeti u obzir veličinu i kapacitet koji su potrebni za vašu specifičnu primjenu. Faktori kao što su brzina protoka, zahtjevi za pritiskom i vrsta tekućine koja se pumpa će utjecati na vašu odluku. Naš stručni prodajni tim može vam pomoći da odredite odgovarajuću veličinu i kapacitet pumpe na osnovu vaših potreba.

Odabir pravog materijala

Materijali koji se koriste u konstrukciji pumpe mogu uticati na njenu izdržljivost, otpornost na koroziju i pogodnost za određene fluide. BISON nudi dvije osnovne opcije materijala za pumpe za vodu:

 • Pumpe od livenog gvožđa: Izdržljive i isplative, pumpe od livenog gvožđa pogodne su za različite primene, ali mogu biti podložne koroziji.
 • Aluminijumske pumpe: Lagane i otporne na koroziju, aluminijumske pumpe su pogodne za stambene i lake aplikacije gde su težina i prenosivost važni faktori.

Naš stručni prodajni tim može vam pomoći da odredite najbolju opciju materijala na osnovu vaših specifičnih zahtjeva i primjene.

Razumijevanje efikasnosti pumpe

Efikasnost pumpe se odnosi na količinu energije koja je potrebna za kretanje date zapremine tečnosti. Pumpe veće efikasnosti će koristiti manje energije, što će rezultirati nižim operativnim troškovima. Prilikom odabira pumpe uzmite u obzir ocjenu efikasnosti i potencijalne uštede tokom vremena.

Dodatne karakteristike i dodatna oprema

Osim osnovnih specifikacija, postoje dodatne karakteristike i pribor koji bi mogli biti važni za vašu konkretnu primjenu. Neki od njih uključuju:

 • Kontrolne opcije: Neke pumpe dolaze s naprednim opcijama upravljanja, kao što je daljinsko praćenje ili kontrola promjenjive brzine, za povećanu efikasnost i jednostavnu upotrebu.
 • Sistem zaptivanja: Različiti sistemi zaptivanja nude različite nivoe zaštite od curenja i kontaminacije. Mehaničke brtve su općenito izdržljivije i pouzdanije od tradicionalnih brtvi za pakovanje.
 • Zaštita pumpe: Uređaji kao što su ventili za smanjenje pritiska i zaštita od rada na suvo mogu pomoći u sprečavanju oštećenja pumpe i produžiti njen životni vek.

vodeći proizvođač visokokvalitetnih pumpi za vodu

BISON je a vodeći proizvođač visokokvalitetnih pumpi za vodu u Kini. Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnošću, posvećeni smo pružanju najboljih proizvoda i usluga našim klijentima. Naše pumpe za vodu su dizajnirane za različite primjene, uključujući poljoprivrednu, industrijsku i kućnu upotrebu. Ponosimo se našim inovativnim dizajnom i vrhunskom uslugom za korisnike.

Nadamo se da vam je ovaj vodič pružio informacije koje su vam potrebne da donesete informiranu odluku prilikom kupovine pumpi za vodu iz naše tvornice. Odabirom naše tvornice kao dobavljača pumpi za vodu, imat ćete koristi od:

 • Visokokvalitetni proizvodi dizajnirani za performanse i pouzdanost
 • Konkurentne cijene za maksimiziranje vašeg profita
 • Mogućnosti prilagođavanja prema specifičnim zahtjevima
 • Sveobuhvatna podrška nakon prodaje, uključujući tehničku pomoć i pokriće garancije

Naš posvećeni prodajni tim spreman je pomoći vam u naručivanju i pružanju bilo kakve potrebne podrške nakon prodaje. Za početak, jednostavno nam se obratite sa svojim zahtjevima, a mi ćemo vam dati detaljnu ponudu i vrijeme isporuke. Radujemo se što ćemo raditi s vama i pomoći vašem poslovanju da uspije!

PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS DANAS.

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima