Šta je rekao moj klijent?

slučaj kupca bizona1
Naša prva saradnja sa Gabrielom bila je iz generatora uzoraka. Gabriel je rekao da je kvalitet proizvoda bio vrlo dobar nakon što je primio uzorak, rekao nam je da je većina njegovih kupaca zainteresirana za njega. Jedan kontejner je naručen mjesec dana kasnije i vrlo dobro se prodavao na lokalnom nivou. Od tada smo započeli sretan odnos saradnje.
slučaj kupca bizona1
Gabriel
vlasnik
slučaj kupca bizona2
Beatriz je izabrala Bisona kada je prvi put uvezla poljoprivrednu mehanizaciju iz Kine. Ona je potpuno neupućena u proces uvoza i dokumenata, ali je veoma pametna i hrabra. Naučili smo je koji su artikli popularni na njenom lokalnom tržištu i pomogli joj oko svega što se dešavalo prilikom slanja i carinjenja. Konačno, svoju robu je uspješno nabavila i vrlo brzo prodala.
slučaj kupca bizona2
Beatriz
Menadžer prodaje
slučaj kupca bizona3
John je započeo svoje poslovanje s motorima 2016. godine, a mi smo mu pomogli da analizira lokalnu konkurenciju i vruće prodajne proizvode na tržištu. Za njega smo formulisali naučni i rigorozni plan nabavke i marketinški plan. U roku od 5 godina, John je otvorio 6 offline trgovina i 2 online trgovine. Vjerujemo da će John postići veći uspjeh u budućnosti.
slučaj kupca bizona3
John Doe
CEO

Sarađujte sa veoma uticajnim timovima širom sveta

tim bizona

Kreirajte vrednije proizvode za kupce

Kreirajte bolje sutra za zaposlene

Prijateljstvo sa BISON kupcima

bizon
izložba bizona 4
izložba bizona 3
izložba bizona 2

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima