Veleprodaja Kina Diesel mašina za pranje pod visokim pritiskom

BISON visokokvalitetni dizel uređaji za pranje pod pritiskom – Vrhunsko rješenje za čišćenje teških mašina, opreme i vozila. Naš asortiman uključuje niz tipova i modela prilagođenih različitim potrebama naših kupaca za čišćenje, osiguravajući odlične rezultate svaki put.

U BISON-u smo ponosni na izradu svake mašine za pranje pod pritiskom sa fokusom na kvalitetu, izdržljivost i pouzdanost. To čini naše dizel perače pod pritiskom idealnim za komercijalne čistače i DIY entuzijaste u vašoj bazi kupaca.

mašina za pranje pod visokim pritiskom 3

dizel mašina za pranje pod visokim pritiskom

BISON Diesel mašine za pranje pod pritiskom ističu se po svojim izdržljivim dizel motorima, efikasnosti goriva, naprednim sistemima hlađenja za kontinuiranu upotrebu, snažnom izlazu pod visokim pritiskom i superiornom obrtnom momentu za teške zadatke. Nadogradite na BISON da biste razlikovali svoje poslovanje u industriji mašina za pranje pod pritiskom.

dizel motor za pranje

dizel motor za pranje

Pregled Brzi detalji Tip mašine: Čistač visokog pritiska Stanje: Novo mesto porekla: Zhejiang, Kina

pranje benzinskim mlazom 1

Petrol Jet Wash

Pregled Brzi detalji Tip mašine: Čistač visokog pritiska Stanje: Novo mesto porekla: Zhejiang, Kina

Započnite svoj veleprodajni posao kineskih dizel mašina za pranje pod pritiskom.

Šta nas čini konkurentnim?

Konkurentnost BISON Diesel visokotlačnog perača

Neuporediva snaga i efikasnost

BISON je posvećen pružanju moćnih i efikasnih dizel mašina za pranje pod pritiskom koristeći visokokvalitetne motore u svojim proizvodima. Ovi snažni motori omogućavaju visokotlačnom peraču BISON da bez napora otpuhuje prašinu i prljavštinu, štedeći vam vrijeme i energiju.

Dug vijek trajanja i izdržljivost

BISON Diesel visokotlačni perači napravljeni su s obzirom na izdržljivost i dugovječnost. Kompanija koristi visokokvalitetne materijale i komponente kako bi izdržala teške zadatke čišćenja i radila dugi vremenski period bez pregrijavanja.

dizel mašina za pranje pod visokim pritiskom

Ekološki

BISON je posvećen smanjenju uticaja dizel mašina za pranje pod pritiskom na životnu sredinu korišćenjem naprednih tehnologija za kontrolu emisije. Ovi moderni dizel motori emituju manje zagađivača i ekološki su prihvatljiviji izbor.

sigurnosne funkcije

BISON Diesel mašine za pranje pod pritiskom opremljene su raznim sigurnosnim karakteristikama kao što su termički sigurnosni ventil, sigurnosni ventil pod pritiskom i sigurnosni prekidač za isključivanje. Ove funkcije pomažu u zaštiti korisnika i opreme od potencijalnih oštećenja ili nezgoda.

Zašto odabrati BISON?

tvornica

FACTORY OUTLET

BISON pruža visokokvalitetne proizvode i profesionalnu uslugu po tvorničkoj cijeni

kvalitet

ODLIČAN KVALITET

Svi proizvodi sa garancijom od najmanje 1 godine. Možemo prilagoditi za vas kako bismo zadovoljili vaše potrebe.

usluga

7/24 NAKONPRODAJNI SERVIS

Trenutni odgovor 24 sata na mreži. Naš menadžer prodaje će vam odgovoriti što je prije moguće.

BISON diesel visokotlačni perač uporedna tabela

Dizel mašina za pranje pod visokim pritiskomBS-DE200ABS-DE200BBS-DE250ABS-DE250B
Snaga motora:6HP6HP9HP9HP
Napajanje:dizeldizeldizeldizel
Model motora:178FA178FA186FA186FA
Brzina:3400 RMP3400 RMP3400 RMP3400 RMP
Radni pritisak:170Bar/2500psi170Bar/2500psi250Bar/3600psi250Bar/3600psi
Protok:15LPM15LPM15LPM15LPM
Sistem za pokretanje:Električni startElektrični startElektrični startElektrični start
Model pumpe:PG200 triplex pumpa sa klipomPG200 triplex pumpa sa klipomPG250 triplex pumpa sa klipomPG250 triplex pumpa sa klipom
Glava pumpe:mesingmesingmesingmesing
GW(kg):64837493
Dimenzije (mm)750 * 580 * 650mm840 * 530 * 660mm750 * 580 * 650mm840 * 530 * 660mm
20FT (Set)90879087
40HQ(Set)240232240232

* Gore navedeni su samo popularni modeli parametara naših dizel mašina za pranje pod pritiskom sa hladnom vodom, ako želite dizel mašina za pranje pod pritiskom sa toplom vodom, kontaktirajte direktno našeg prodavca.

Pitanja

pitajte nas bilo šta

Dok i dizel i benzinski uređaji za pranje pod pritiskom rade slično, glavna razlika leži u vrsti goriva koje se koristi. Dizel uređaji za pranje pod pritiskom koriste dizel gorivo, koje nudi bolju potrošnju goriva, izdržljivost i dugovječnost u odnosu na benzin.

Dizelski visokotlačni perači se obično preporučuju za upotrebu na otvorenom zbog emisija koje proizvode dizel motori. Ako se koristi u zatvorenom prostoru, odgovarajuća ventilacija je ključna za osiguranje sigurnog okruženja.

Dizelski visokotlačni perači su nevjerovatno moćni i možda nisu prikladni za osjetljive površine, jer potencijalno mogu uzrokovati štetu. Preporučljivo je prilagoditi postavke pritiska ili koristiti odgovarajuće mlaznice za nježno čišćenje osjetljivih površina.

 Prilikom rada sa dizel mašinom za pranje pod pritiskom, neophodno je nositi zaštitnu opremu, kao što su zaštitne naočare i rukavice. Osim toga, pridržavanje uputa proizvođača i održavanje pravilnog postolja su od vitalnog značaja za siguran rad.

Da, dizel mašine za pranje pod pritiskom imaju tendenciju da proizvode više buke u poređenju sa svojim električnim kolegama. Važno je razmotriti ograničenja buke i poduzeti odgovarajuće mjere, kao što je korištenje zaštite za sluh ako je potrebno.

Ultimativni vodič za odabir dizel mašina za pranje pod pritiskom

sadržaj

Diesel visokotlačni perači nude nenadmašnu kombinaciju snage, svestranosti i pouzdanosti, što ih čini idealnim za teške zadatke čišćenja. Razumijevanjem kako funkcioniraju i slijedeći naš vodič za kupovinu, možete pronaći savršeni dizel uređaj za pranje pod pritiskom za svoje potrebe.

Šta je dizel mašina za pranje pod pritiskom?

Važno je razumjeti kako radi dizel uređaj za pranje pod pritiskom. Ove mašine koriste dizel motor za pogon pumpe za vodu koja proizvodi prskanje vode pod visokim pritiskom. Voda se može zagrijati kako bi se dodatno poboljšala njena moć čišćenja. Sa snagom motora i raspršivačem pod visokim pritiskom, dizel uređaji za pranje pod visokim pritiskom izvrsni su u uklanjanju tvrdokorne prljavštine, prljavštine, pa čak i boje sa raznih površina.

Čimbenici koje treba uzeti u obzir pri odabiru dizel uređaja za pranje pod pritiskom

Kada birate dizel uređaj za pranje pod pritiskom, uzmite u obzir faktore kao što su snaga čišćenja, izdržljivost, prenosivost, kapacitet goriva, opcije mlaznica i sigurnosne karakteristike. Imajući ove točke na umu, možete biti sigurni da ćete donijeti informiranu odluku i pronaći najbolju opciju za svoje poslovanje. BISON dizel visokotlačni perači su moćna i pouzdana rješenja za sve vaše potrebe čišćenja.

  • Moć čišćenja: Potražite dizel visokotlačne perače s visokim PSI (funtima po kvadratnom inču) i GPM (galonima po minuti) ocjenama. Ovo pokazuje moć čišćenja mašine i njenu sposobnost da se nosi sa tvrdokornom prljavštinom i mrljama.
  • trajnost: Uzmite u obzir kvalitetu izrade i materijale koji se koriste u izradi vašeg visokopritisnog perača. Odaberite model sa čvrstim okvirom i izdržljivim komponentama koje mogu izdržati redovitu upotrebu i teške zadatke čišćenja.
  • prenosivost: Ako vam je potrebna mobilnost, potražite dizelski perač pod pritiskom s kotačima i kompaktnog dizajna. Ovo će olakšati mašini da se kreće i da dođe do različitih područja.
  • Kapacitet goriva: Provjerite kapacitet rezervoara za gorivo vašeg uređaja za pranje pod pritiskom kako biste bili sigurni da može podnijeti vaše potrebe čišćenja bez čestog dopunjavanja goriva.
  • Opcije mlaznica: Potražite visokotlačne perače koji nude različite opcije mlaznica, uključujući podesive obrasce prskanja koji odgovaraju različitim zadacima čišćenja i tipovima površina.
  • Sigurnosne karakteristike: Uvjerite se da vaša mašina za pranje pod visokim pritiskom ima osnovne sigurnosne značajke, kao što je blokada okidača za sprječavanje slučajnog prskanja i sistem automatskog isključivanja zbog pregrijavanja ili niskog nivoa ulja.

Održavanje i podrška

Redovno održavanje je neophodno kako biste osigurali da vaša dizel mašina za pranje pod pritiskom nastavi da radi najbolje. To uključuje provjeru i zamjenu ulja, čišćenje filtera zraka i provjeru istrošenosti crijeva i mlaznica. Uvijek koristite originalne zamjenske dijelove kako biste održali vrhunske performanse i izbjegli potencijalno oštećenje vašeg stroja.

Partnerstvo sa BISON-om osigurava da imate stručnu podršku i uslugu kada vam zatrebaju. Možemo vam pomoći u rješavanju problema, savjetima za održavanje i pružiti smjernice za učinkovito korištenje vašeg dizelskog perača pod pritiskom.

Aplikacije i industrije

Dizelski visokotlačni perači se koriste u raznim industrijama uključujući građevinarstvo, poljoprivredu, automobilsko i industrijsko čišćenje. Odlični su u zadacima kao što su uklanjanje prljavštine, masnoće i prljavštine s teških mašina, čišćenje velikih vozila i održavanje eksterijera zgrada i vanjskih prostora.

Razumijevanjem specifičnih potreba vaše industrije i izazova čišćenja sa kojima se suočavate, možete odabrati dizel uređaj za pranje pod visokim pritiskom koji nudi pravu kombinaciju snage, karakteristika i dodataka kako biste posao obavili efikasno i efikasno.

BISON: Vaš pouzdani proizvođač dizel mašina za pranje pod pritiskom

BISON nudi širok izbor uključujući industrijske, teške, komercijalne i toplovodne visokotlačne mašine za pranje na dizel. Kao vodeći proizvođač dizel mašina za pranje pod pritiskom, ponosni smo što smo u mogućnosti da svojim kupcima pružimo visokokvalitetne proizvode i pribor. Naš iskusni tim spreman je da vam pomogne da odaberete pravi visokopritisni perač za vaše specifične potrebe, uz stalnu podršku i servis.

Sa našim širokim izborom dizel mašina za pranje pod visokim pritiskom i posvećenošću zadovoljstvu kupaca, možete se nositi sa svakim izazovom čišćenja sa samopouzdanjem i uživati ​​u vrhunskim performansama. Vjerujte nam da vam pružimo vrhunsko rješenje za sve vaše zahtjeve za dizelskim peračima pod pritiskom.

PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS DANAS.

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima