Profesionalno rješenje

Inženjerski tim

you

Inženjer energetskih proizvoda

Ti Baobin

Prije 2014. godine You Baobin se bavio istraživanjem i razvojem i testiranjem mehaničkih proizvoda kao što su generatori, pumpe i struja, te je bio upoznat sa svim detaljima proizvodnje mehaničkih proizvoda od 0 do 1.

liu

Inženjer za čišćenje

Liu Xiaojun

Liu Xiaojun je lično osnovao inovativni tehnički tim mašine za čišćenje BISON, koji vodi razvoj osnovne snage proizvoda za čišćenje, pumpi i motora, i stvara više mogućnosti za proizvode mašina za čišćenje BISON.

hu

Električni alat

He Chao

He Chao je došao u BISON 2015. godine da vodi nadzor proizvodnje električnih alata. Dugo je služio za tehničke inovacije i tehničku podršku nakon prodaje električnih alata, te ima preciznu osjetljivost na detalje o kvaliteti električnih alata.

1

Vrtni alat

Du Jinzhong

Du Jinzhong je proizvodni inženjer za BISON baštenske alate, on je već nekoliko godina duboko uključen u industriju baštenskih alata i ima profesionalne poglede na kontrolu kvaliteta sirovina, način sastavljanja proizvoda, inspekciju kvaliteta i masovnu proizvodnju.

Proces detekcije

inspekcija dolaznog iqc

Inspekcija ulaznog IQC-a

Sve sirovine i proizvodi BISON-a potrebno je uzorkovati nizom preciznih instrumenata, a samo proizvodi koji prođu uzorkovanje mogu ući u skladište sirovina. Garantujte kvalitet proizvoda na početku.

Opis osnovnih delova

Radilica

Kovani čelik koristi se za izbjegavanje lomljenja u velikoj mjeri i za poboljšanje vijeka trajanja i glatkoće proizvoda.

Telo cilindra

Usvojite standardni aluminijum sa visoko preciznim materijalom kako biste osigurali brzo rasipanje toplote i spor porast temperature kako biste osigurali stabilnost rada mašine

Connecting bar

Proces livenja, drugačiji od drugog fabričkog procesa livenja pod pritiskom, visoka kvaliteta zatezne čvrstoće, povećanje izdržljivosti

karburator

Tijelo je oksidirano, donji poklopac ima test slanog spreja, odnosi se na isti pribor kao Huayi, postoje statički viseći i ravnina za mjerenje ulja, uvelike povećavaju kapacitet atomizacije i ekonomičnu uštedu goriva

Bregasto vratilo

Visokofrekventni proces gašenja, otporan na habanje, dug radni vijek.

opis osnovnih delova

Potpuna inspekcija snage jezgra

Kako bi se osigurala stabilna izlazna snaga jezgra, profesionalna i stara tehnologija će biti uređena za jezgro snage ove narudžbe, a 100% puna inspekcija će se izvršiti putem digitalizacije. Osigurajte stabilnu snagu fabričkih proizvoda.

potpuna inspekcija snage jezgra
Intenzivna inspekcija uzorkovanja proizvoda

Intenzivna kontrola uzorkovanja proizvoda

Prije masovne proizvodnje uzmite 3% cijele mašine za montažu i obavite 24-satni neprekidni rad pod punim opterećenjem. Nakon ispunjavanja standarda, može se staviti u masovnu proizvodnju. Osigurano je da se i dalje može koristiti kratko vrijeme u teškim uvjetima, a vijek trajanja je produžen.

Potpuna kontrola cijele mašine

Nakon što je montaža cijele mašine završena, 100% on-line instrumenata je u potpunosti pregledano. Uvjerite se da mašina dobro radi prije nego što napustite tvornicu.

kompletan pregled cele mašine
odgovoran za potpunu inspekciju kartonskih naljepnica

Odgovoran za potpunu inspekciju kartonskih naljepnica

Odgovoran za potpunu inspekciju kartonskih naljepnica.

Odgovoran je za praćenje uputstava za marku kupca i kartonske naljepnice. Pobrinite se da kupac dobije proizvod koji mu se sviđa.

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima