Veleprodaja Kina benzinska pumpa za vodu

BISON proizvodi sve vrste pumpi za benzinsku vodu, uključujući centrifugalne pumpe, hemijske pumpe, samousisne pumpe i pumpe visokog pritiska. Snaga se kreće od prenosivih jedinica od 1-2 KS do moćnih industrijskih pumpi preko 10 KS. Naši visoki proizvodni kapaciteti omogućavaju nam da efikasno zadovoljimo velike zahteve. Ponosni smo što imamo ISO (upravljanje kvalitetom i životnom sredinom) i CCC akreditacije koje pokazuju našu posvećenost kvalitetu i sigurnosti. Kako nastavljamo s inovacijama i težimo izvrsnosti, uvjeravamo vas da naše pumpe predstavljaju savršenu kombinaciju efikasnosti, izdržljivosti i performansi, prilagođene vašim potrebama.

Pumpa

Benzin vodena pumpa

Asortiman benzinskih pumpi za vodu BISON nudi nenadmašnu svestranost, veliki raspon snage, odličnu efikasnost i garanciju međunarodno priznatih sertifikata, što ga čini pouzdanim rešenjem za različite poljoprivredne potrebe.

50mm pumpe na gas motor

50mm pumpe na plinski motor

BISON je proizvodna kompanija koja se bavi veleprodajom pumpi za vodu, BISON-ova 50 mm pumpa sa pogonom na plinski motor dizajnirana je za profesionalne i komercijalne primjene navodnjavanja za isporuku vode

set pumpi za vodu za poljoprivredu 2

set pumpi za vodu za poljoprivredu

BISON je vodeći proizvođač pumpi za vodu u Kini, a naš set pumpi za vodu za poljoprivredu pažljivo je dizajniran da pruži dovoljno snage za navodnjavanje polja, isporuku vode i poljoprivredu.

Pumpa visokog pritiska od livenog aluminijuma 3

pumpa visokog pritiska od livenog aluminijuma

BISON je svjetski poznati veleprodajni proizvođač pumpi za vodu koji nudi pumpe visokog pritiska od livenog aluminijuma, koje kombinuju izdržljivost livenog aluminijuma sa efikasnošću isporuke vode tehnologije visokog pritiska.

dvostepena pumpa za vodu za požar 4

dvostepena pumpa za vodu za požar

BISON je svjetski poznati proizvođač pumpi za vodu. Dvostepena pumpa za protivpožarnu vodu dizajnirana je za efikasno rukovanje vanrednim požarnim situacijama za komercijalnu i stambenu zaštitu od požara.

7hp 2 u hemijskoj pumpi za vodu 2

7hp 2 in. hemijska pumpa za vodu

BISON je kompanija za proizvodnju pumpi za vodu, BISON 7hp 2 in. hemijska pumpa za vodu zadovoljava potrebe industrijskog prijenosa vode i rukovanja kemikalijama

Pumpa za vodu visokog protoka 150 mm

Pumpa za vodu visokog protoka 150 mm

Kao svjetski poznata kompanija za proizvodnju pumpi za vodu, BISON nudi pumpe za vodu visokog protoka od 150 mm za navodnjavanje velikih razmjera, brzo punjenje bazena vodom ili industrijsku dehidraciju.

pumpa od livenog gvožđa visokog pritiska

Pumpa od livenog gvožđa visokog pritiska

BISON je globalni proizvođač pumpi za vodu, a njegova nova pumpa od livenog gvožđa visokog pritiska kombinuje performanse visokog pritiska sa konstrukcijom od livenog gvožđa.

6 5hp benzinski motor polupumpa za smeće

6.5hp benzinski motor polupumpa za smeće

Bez obzira da li imate posla s čistom vodom, malo zamućenom vodom ili vodom koja sadrži sitne ostatke, pumpa za poluotpadnu vodu za benzinski motor od 6.5 KS može zadovoljiti vaše potrebe.

4 pumpe za prijenos vode

4“ pumpa za prenos vode

BISON je ime od povjerenja u proizvodnji pumpi za vodu, proizvodnji veleprodajnih 4″ pumpi za prijenos vode. Pumpa za prijenos vode koristi rotirajuće impeler za stvaranje usisavanja.

3 pumpe za benzinsku vodu za farmu

3“ pumpa za benzinsku vodu za farmu

BISON je pouzdan partner za Vas. 3″ benzinska pumpa za vodu za farme, posebno dizajnirana da zadovolji potrebe navodnjavanja farme i upravljanja vodom na farmi, ističe se na tržištu.

prijenosna pumpa za vodu23367913022

prenosiva pumpa za vodu

Bison prijenosna pumpa za vodu: ekonomična, pouzdana i izdržljiva, moćan kapacitet opterećenja Stabilne performanse Snažan izlaz Delikatan i lijep dizajn izgleda.

Pumpa za vodu visokog pritiska 1 inča

1.5-in. pumpa za vodu visokog pritiska

BISON, vodeći kineski proizvođač pumpi za vodu, lansirao je 1.5-inčni. pumpa za vodu visokog pritiska koju dileri vodenih pumpi mogu prodati građevinskim izvođačima, pejzažnim radnicima ili poljoprivrednim preduzećima.

mala pumpa za vodu za navodnjavanje 4

mala pumpa za vodu za navodnjavanje

BISON, svjetski poznati proizvođač pumpi za vodu, predstavlja prijenosnu malu pumpu za vodu koja omogućava lak pristup područjima koja možda nisu lako dostupna drugim tipovima pumpi.

pumpa za vodu na plin

pumpa za vodu na gas

BISON je kompanija za snabdevanje pumpama za vodu koja dizajnira i proizvodi pumpe za vodu na gas. Pumpa za vodu na plin je opremljena 1-cilindričnim, zračnim hlađenjem, 4-taktnim BS170 motorom.

kineska pumpa za vodu za kućnu upotrebu

kineska pumpa za vodu za kućnu upotrebu

BISON je svjetski poznata kompanija za pumpe za vodu koja prodaje kineske pumpe za vodu za kućnu upotrebu. Od zalijevanja travnjaka i vrtova do punjenja i isporuke vode, posebno dizajnirane za kućnu upotrebu.

2hp benzinske pumpe za vodu

2hp benzinske pumpe za vodu

BISON pumpe za vodu na prodaju: Ekonomične, pouzdane i izdržljive Snažan kapacitet opterećenja, Stabilne performanse Snažan izlaz Delikatan i lijep izgled

Započnite svoj veleprodajni posao kineskih benzinskih pumpi za vodu od sada.

Šta nas čini konkurentnim?

Konkurentnost benzinske pumpe za vodu BISON

prilagodljivost

Asortiman benzinskih pumpi za vodu BISON dizajniran je da zadovolji širok spektar primjena od navodnjavanja i kontrole poplava do odvodnje gradilišta. Ulažemo značajna sredstva u istraživanje i razvoj kako bismo osigurali da su naše pumpe prikladne za različite namjene, što ih čini prvim izborom u mnogim industrijama.

Odlična efikasnost

Efikasnost je u srcu proizvodnog procesa. BISON je uložio bezbroj sati u inženjering i testiranje kako bi osigurao da naše pumpe isporučuju maksimalan protok vode uz minimalnu potrošnju goriva. Visoka efikasnost naših pumpi štedi novac kupcima tokom životnog veka proizvoda.

bizon pumpa za vodu

Raspon velike snage

BISON zna da različiti zadaci zahtijevaju različite nivoe snage. Kao rezultat toga, nudimo pumpe u rasponu od 1-2 KS za male prijenosne potrebe do robusnih industrijskih pumpi preko 10 KS. Naša posvećenost ispunjavanju svih potreba je ono što nas izdvaja na tržištu.

Međunarodno priznat certifikat

Za nas se ne može pregovarati o kvalitetu i sigurnosti. BISON je dobio ISO, API i CCC certifikat, što pokazuje da se pridržavamo međunarodnih standarda. Ovi certifikati pokazuju naše napore da osiguramo da su naši proizvodi pouzdani i sigurni za upotrebu.

Uporedni grafikon benzinske pumpe za vodu BISON

pumpa za benzinsku voduBS15BS20BS30BS40
veličina ulaza i izlaza (mm)40 (1.5″)50 (2.0″)80 (30″)100 (4.0″)
podizanje pumpe (m)20283025
visina usisavanja (m)7887
fluks (m鲁/h)20366075
model motoraBS156FBS168F-1BS168F-1BS170
tipjednocilindrični, zračno hlađen, 4-taktni
zapremina (cc)93.5196196210
maksimalna snaga (kw)25.25.25.6
nazivna snaga (kw)1.84.74.75.1
nazivna brzina (rpm)3000/36003000/36003000/36003000/3600
provrt*hod (mm)56*3868*5468*5470*54
kompresijski odnos7.78.58.58.5
zapremina rezervoara za gorivo (l)1.63.63.63.6
masa težina (kg)22283039
veličina (d*š*v) (mm)* * 420 335 335* * 488 390 408* * 510 390 431* * 605 435 480
20gp (set)686385330160
40hq (komplet)1568900828402

Pitanja

pitajte nas bilo šta

Mi smo tvornica generatora koja se nalazi u gradu Taizhou, provincija Zhejiang. Trenutno postoje 2 fabrike sa godišnjom proizvodnjom od više od milion jedinica i više od 400 zaposlenih.

Kontrola kvaliteta je neophodna za izgradnju uspješnog poslovanja koje isporučuje proizvode koji ispunjavaju ili premašuju očekivanja kupaca. Takođe čini osnovu efikasnog poslovanja koje minimizira otpad i radi na visokom nivou produktivnosti. Dakle, svaki naš proizvod, bilo da se radi o sirovinama ili gotovim proizvodima, biće pregledan i testiran jedan po jedan.

Apsolutno! Voda s različitim stupnjevima materijala, uključujući pijesak, blato i sitne čestice, može se upravljati pumpama za benzinsku vodu. Međutim, kako bi se osigurale maksimalne performanse, pumpa se mora pravilno očistiti nakon svake upotrebe.

Benzinske pumpe za vodu stvaraju određenu buku zbog svojih snažnih motora. Međutim, mnogi moderni modeli BISON-a dolaze opremljeni funkcijama za smanjenje buke za smanjenje nivoa zvuka. Ako je buka zabrinjavajuća, potražite pumpe sa zvučnom izolacijom ili razmislite o njihovoj upotrebi u određeno vrijeme.

Benzinska pumpa za vodu: Pouzdano rješenje za vaše poslovanje

sadržaj

Kao trgovac, kupovina benzinskih pumpi za vodu od proizvođača je kritičan dio vašeg poslovanja. Ovaj vodič će vas provesti kroz sve važne točke koje trebate uzeti u obzir pri kupovini benzinskih pumpi za vodu. Imajući na umu ove točke, možete osigurati da pumpe za benzin za vodu koje kupite nisu samo visokokvalitetne i pouzdane, već će zadovoljiti i širok spektar potreba i preferencija kupaca.

Shvatite svoje tržište

Prije nego počnete kupovati, važno je razumjeti potrebe i zahtjeve vašeg tržišta. Da li vaši kupci traže pumpe za teške uslove rada za komercijalnu upotrebu ili lakše modele za stambenu upotrebu? Kakva im je izlazna snaga potrebna? Razumijevanje ovih detalja pomoći će vam da donesete bolje odluke o kupovini.

  • Specifikacije pumpe: Benzinske pumpe za vodu dolaze sa različitim specifikacijama kao što su konjske snage, brzina protoka vode (GPM), podizanje glave i veličina ulaza/izlaza. Odaberite proizvođača s raznolikim asortimanom proizvoda kako biste zadovoljili širok raspon potreba kupaca. Linija benzinskih pumpi za vodu BISON uključuje pumpe snage u rasponu od 2 KS za manje zadatke, do robusnih modela od 20 KS za teške primjene. Brzine protoka vode u našim pumpama mogu varirati od 50 GPM za stambenu upotrebu, do 500 GPM za industrijske potrebe.
  • Učinkovitost goriva: Efikasnost goriva je važan faktor za mnoge kupce. Efikasniji modeli mogu korisnicima uštedjeti novac na troškovima goriva i općenito su ekološki prihvatljiviji.
  • Jednostavnost upotrebe: Pumpe koje su jednostavne za rukovanje, sa jasnim uputstvima i jednostavnim kontrolama, vjerovatno će biti popularnije među vašim kupcima. Svaka BISON pumpa dolazi sa detaljnim, ali lako razumljivim korisničkim priručnikom, koji čini rad jednostavnim čak i za one koji prvi put koriste.
  • Nivo buke: Nivo buke može biti važan faktor, posebno za stambene korisnike koji možda rade sa svojim pumpama u okruženjima osjetljivim na buku. Provjerite nivoe decibela pumpi i odlučite se za tiše modele ako je moguće.
  • Sigurnosne karakteristike: Sigurnost je ključna stvar. Serija pumpi BISON uključuje ugrađenu termičku zaštitu od preopterećenja, funkciju automatskog isključivanja pri niskom nivou ulja i sigurnosne ventile. Ove karakteristike znače da vaši kupci mogu s povjerenjem koristiti naše pumpe, znajući da imaju dodatni sloj zaštite.

Procijenite proizvođača

Prilikom odabira proizvođača vodite računa o njegovoj reputaciji, godinama poslovanja i kvaliteti proizvoda. Da li daju garancije? Da li su njihovi proizvodi certificirani od strane nadležnih tijela? Također je ključno provjeriti da li pružaju postprodajne usluge i rezervne dijelove. Da li je proizvođač pouzdan kada su u pitanju rokovi isporuke? Procijenite posvećenost proizvođača inovacijama i tehnologiji. Proizvođač koji stalno unapređuje svoje proizvode vjerovatno će ponuditi vrhunski kvalitet.

BISON je brzo rastao tokom godina i imamo dokazanu evidenciju o isporuci proizvoda visokog kvaliteta. Sve naše pumpe su certificirane prema ISO 9001 i dolaze sa opsežnom garancijom od 1 godine. Za prodavce pumpi za vodu, također ćemo obezbijediti besplatnu dodatnu opremu ili potrošne dijelove koji će vam pomoći u postprodaji. Posvećeni smo inovacijama i ulažemo 15% našeg godišnjeg prihoda u istraživanje i razvoj.

Cijene

Razmotrite cijenu pumpe i uporedite je s njenim karakteristikama i prednostima. Zapamtite, najjeftinija opcija nije uvijek najbolja. Morate pronaći ravnotežu između cijene i kvalitete kako biste osigurali profitabilnost. Skup proizvod i dalje može ponuditi veliku vrijednost ako je visokokvalitetan i prepun korisnih funkcija.

Mogućnosti brendiranja

Razmislite da li proizvođač pruža mogućnosti za brendiranje. BISON nudi opcije prilagođavanja za narudžbe preko 50 jedinica, omogućavajući vam da brendirate naše pumpe logotipom vašeg zastupnika. Ovo ne samo da poboljšava vidljivost vašeg brenda, već i podstiče lojalnost kupaca.

Obuka i podrška

Nudi li proizvođač obuku o svojim proizvodima? Posjedovanje detaljnog znanja o pumpama koje prodajete može vam pomoći da svojim kupcima pružite bolju uslugu. Također provjerite da li pružaju tehničku podršku u slučaju bilo kakvih problema.

BISON nudi video zapise koji se odnose na pumpe i detaljne priručnike za proizvode kako biste osigurali da imate duboko razumijevanje naših pumpi. Naš tim za tehničku podršku dostupan je 24/7 da vam pomogne oko bilo kakvih problema i upita.

Usluge održavanja i popravki

Razumjeti zahtjeve za održavanjem pumpi i da li su usluge popravke lako dostupne. BISON pruža detaljne vodiče za održavanje uz svaku pumpu i nudi podršku za popravku sa prosječnim vremenom obrta od samo 48 sati.

Uticaj na životnu sredinu

Uzmite u obzir uticaj pumpi na životnu sredinu. BISON pumpe za vodu su dizajnirane sa ekološkim karakteristikama kao što su motori sa niskim emisijama i tehnologije za uštedu energije. Odabirom nas, usklađujete se s proizvođačem koji daje prioritet održivosti i ekološkoj odgovornosti.

Odabirom nas za svog dobavljača, ulažete u niz proizvoda koji nude kvalitet, efikasnost i sigurnost. Radujemo se partnerstvu s vama kako bismo zadovoljili različite potrebe vaših kupaca.

PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS DANAS.

Kontaktirajte nas i započnite svoj posao s pumpama za vodu s vlastitim logotipom i dizajnom

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima