HOME / GENERATOR / DIESEL GENERATOR /

Generator od 4000 vati sa super tihim

Opis parametra

Generator od 4000 vati sa super tihim je oprema za proizvodnju električne energije manjeg obima. Odnosi se na energetsku mašinu koja koristi dizel kao gorivo i dizel motor kao glavni pokretač za pogon generatora za proizvodnju električne energije. Čitav set jedinica se uglavnom sastoji od dizel motora, generatora, kontrolne kutije, rezervoara za gorivo, akumulatora za pokretanje i upravljanje, zaštitnog uređaja, ormara za hitne slučajeve i drugih komponenti.

Dizajniran je sa motorom od 4000 vati kako bi se osigurao stabilan rad i kontinuiran rad mašine. Sa podebljanom ultra tihom zvučno izoliranom podlogom generatora, ima jaču sposobnost smanjenja buke. A uz naprednu tehnologiju, može raditi tiho sa malo buke i vibracija. Ako koristite generator, komšijama neće smetati posao ili san jer se mogu fokusirati na svoje zadatke. Dizajniran sa zaštitom od preopterećenja, dostupan je kako bi se osigurala sigurnost stroja i operatera, izbjegavajući nepotreban gubitak.

Sa naučnim i jednostavnim dizajnom, ima odlično odvajanje toplote, što omogućava neprekidan rad. A jednostavan je za rukovanje i održavanje zahvaljujući svom okviru od nehrđajućeg čelika i otpornosti na prašinu, vodu i koroziju. Osim toga, ima četiri kotača i ručku, pomoću koje ga lako možete premjestiti gdje god želite....

Koristite ga razumno, obratite pažnju na svakodnevno održavanje i spriječite rano habanje kako biste produžili njegov vijek trajanja i kako biste ga održali u dobrom stanju da bude spreman za brzi početak i ulaganje.

Sa svojim odličnim performansama, vrhunskim kvalitetom i praktičnim radom, široko se koristi u udaljenim područjima koja su daleko od napajanja kako bi se osigurao normalan život ili zadržala urbana konstrukcija. Također, dostupan je za aktivnosti na otvorenom, poput kampiranja, kao i rezervno napajanje kod kuće koje može osigurati struju u slučaju nestanka struje.

Parametar proizvod

Broj modela: BS5800DSE Nazivna snaga: 4KW
Brzina: 3000RPM Frekvencija: 50HZ
Nazivni napon: 220V Nazivna struja: 23A
Tip motora: 1-cilindarski, 4-taktni, zračno hlađeni dizel motor
Rezervni dijelovi motora: karburator, bregasto vratilo, svjećica, klip, radilica, kućište
Tip generatora: Tihi prijenosni dizel generator za domaćinstvo
Rezervni dijelovi: stator i rotor, AVR, ugljična četka, rezervoar za gorivo, prigušivač
Izlazna snaga: 2kw, 3kw, 4.2kw, 5kw, 6kw, 7kw, 8kw, 9kw, 10kw, 12kw

Pakovanje i dostava proizvoda

pakovanje Detalji smeđa jaka kartonska kutija, generator je zaštićen torbom, vuna, 1 kom/karton
Vrijeme dostave 20-25 dana
Luka: Ningbo / Šangaj
Vodeće vrijeme: 20-25 dana

PROFIL KOMPANIJE

BISON je kompanija koja uglavnom proizvodi generatore u gradu Taizhou, koji se nalazi u blizini luke Ningbo. Naša kompanija zasnovana je na principu „najbolje cijene dobre kvalitete“ da miješamo dijelove iz Chongqinga i Taizhoua i savršeno ih usklađujemo za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda. Naši generatori od 650w do 7000w, svi prijenosni uređaji sa dvije klase snage: kontinuirana snaga (radni vati) i maksimalna snaga (početni vati), 100% bakrena žica unutra, sa kotačima od 10 inča.

Svi generatori imaju inspekciju u 5 koraka prije isporuke: pregled sirovina prije na zalihama, 100% testiranje proizvoda na mreži, 100% testiranje kompletnih proizvoda i test utovara na slučajnom pregledu. Naša fabrika je veoma stroga u svakom koraku jer nam je cilj da pomognemo našim klijentima da imaju koristi od našeg poslovanja i da zajedno možemo da budemo na dobitku.

garancija 

Svi proizvodi koje prodajemo sa radnim vremenom od 1 godine ili 500H. Tokom garantnog roka, Bison će besplatno popraviti i zamijeniti dijelove i komponente što je uzrokovano razlozima kvaliteta. Ukoliko dođe do oštećenja uzrokovanih ljudskim faktorima, možemo ponuditi i rezervne dijelove uz veliki popust za podršku. Pod normalnom upotrebom, ako oprema ima problem s kvalitetom, kupac traži od nas da promijenimo dio, mi ćemo promijeniti dio besplatno. (ali troškove transporta izvan Kine plaća kupac).

Kontaktirajte nas i započnite svoj posao s vlastitim logotipom i dizajnom!

Naše superiornosti

Zaronite duboko u svijet BISON visokokvalitetnih generatora, gdje se performanse bez premca susreću s najvišom pouzdanošću.

Motor od 100% bakra

Nudi izdržljivost i vrhunsku energetsku efikasnost

Pumpa za ubrizgavanje goriva

Veći pritisak ubrizgavanja, optimalna brzina ubrizgavanja, veća preciznost kontrole vremena ubrizgavanja i kontrole količine.

Snažna ploča za povlačenje

Ploča koja se lako pokreće, garantuje više od 10,000 povlačenja

Robusni okviri

Profesionalni proces zavarivanja i farbanja kako bi se osigurala ljepota i stabilnost stalka

Generator od 4000 W sa super tihim Perfektnim procesom inspekcije

Proces inspekcije ne ostavlja prostora za kompromise, osiguravajući da svaki dizel generator koji proizvodimo bude besprijekoran.

Generator od 4000 vati sa super tihim procesom montaže

Kontaktiraj nas

Imate pitanja o specifikacijama proizvoda i cijenama? Želite više detalja o proizvodima? Želite kupovne navike različitih zemalja? Javite nam

Trebate više informacija?

Molimo kontaktirajte menadžera prodaje za brzu ponudu od 1 minute

Cherie

Wechat/Whatsapp

+ 86 178 2685 8437

1660544263

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima