HOME / GENERATOR / Benzinski GENERATOR

Generator sa dvostrukim gorivom od 2000 vati

  • Ima dvije AC utičnice i jednu 12V DC strujnu utičnicu.
  • Nizak THD – siguran za osjetljivu elektroniku
  • Način rada visoke efikasnosti
  • Automatsko isključivanje pri niskom nivou ulja
  • Nizak nivo buke – Veliki prigušivač za tih rad od 69 dB
  • Boje su opcione, kao što su žuta/bule/crvena i tako dalje.
  • OEM je dostupan.
Opis parametra

opis proizvoda

2000 vati generator promjenjive frekvencije s dvostrukim gorivom pruža vam inovativno i multifunkcionalno napajanje. Tehnologija dvostrukog goriva - ovaj generator radi na benzin ili tečni gas, dajući vam slobodu i fleksibilnost pri odabiru goriva. Savršen pratilac za napajanje u nuždi, jalovinu ili kampiranje.

The 2000 watt generator sa dvostrukim gorivom je tip generatora koji se široko koristi kao rezerva struje u slučaju nestanka struje ili aktivnosti na otvorenom. Ima karakteristike da je dostupan od dva goriva koje možete koristiti drugo kada jedna vrsta goriva nije dostupna.

Posjeduje okvir od nehrđajućeg čelika vrhunske kvalitete da je dovoljno jak da izdrži cijelu težinu kako bi osigurao normalan rad generatora. Pokreće ga motor od 2000 vati koji je u stanju izdržati opće električne uređaje u našoj svakodnevnoj upotrebi. život.

Sa naučnim i ergonomskim dizajnom, lako je i praktično za rukovanje tako da je jedna osoba dovoljna za rukovanje sa mašinom koja može naučiti da upravlja generatorom u roku od nekoliko minuta. I prenosiv je sa malim dimenzijama da se lako može pomerati bez ograničenja .

Dizajniran je sa sigurnosnom zaštitom, kao što je zaštita od preopterećenja, kako bi se održalo bezbedno radno okruženje mašine i operatera. Osim toga, vrhunskog je kvaliteta i stabilne performanse sa doslednim rezultatima. Štaviše, isplativ je što može pomoći u uštedi novca i energije.

Prednosti 2000 Watt Dual Fuel Generator

  • Ušteda: Trošak nabavke sistema sa dvostrukim gorivom je mnogo veći nego kod tradicionalnog motora, a cijena je obično 15-30% viša. Međutim, budući da motor može raditi na jedno gorivo ili miješano gorivo, troškovi rada su s vremenom niži, jer vam omogućava da odaberete najjeftinije gorivo u ovom trenutku.
  • Jednostavno skladištenje: Motori sa dva goriva ne moraju da skladište skupa goriva, kao što je dizel ulje, na licu mesta. Oni također smanjuju troškove održavanja skladišta dizel ulja.
  • Pouzdanost: Ako je izvor prirodnog plina privremeno isključen, motor može nastaviti raditi samo na dizel. Sve dok se opskrba dizelom nastavlja, na motor neće utjecati fluktuacije električne mreže.
  • Fleksibilnost: Motori sa dva goriva omogućavaju vam da koristite alternativna goriva kao što su kanalizacioni gas ili deponijski gas, i da ih uskladite sa tradicionalnijim gorivima.
  • Održivost: Kao i sistem sa dva goriva, model sa dvostrukim gorivom može smanjiti štetne emisije smanjenjem sagorevanja dizela.

Parametar proizvod

Materijal: nerđajući čelik Naziv marke: BISON ili OEM
Broj modela: BS2500M(H) Tip izlaza: AC jednofazni
Brzina: 3000/3600 RPM sertifikat: CE, ISO, Euro V
Nazivni napon: 110V/220V/230V/400V 20GP/ 40HQ: 136/292 kompleta
Opciono: trzajni start, električni start, jednofazni, trofazni, boja

Pakovanje i dostava proizvoda

pakovanje Detalji smeđa jaka kutija, generator zaštićen torbom, vunom, 1 kom/karton, niska cijena 3 faze i generator
Vrijeme dostave 20-25 dana
Luka: Ningbo / Šangaj

Službu

BISON china production nije samo proizvođač motora/vodenih pumpi/generatora i perača pod pritiskom. Radimo na tome da vam ponudimo sveobuhvatnu uslugu koja pokriva sve potrebe koje mogu zadovoljiti, od traženja električnog generatora koji najbolje odgovara vašim potrebama, do komercijalna podrška i stalna i transparentna komunikacija kroz prodajni proces, sve do rješavanja bilo kojeg problema ili incidenta, pomoći pri instalaciji mašine, popravci ili jednostavno njenom održavanju. Kompletan portfelj postprodajnih usluga i najbolji tehnički tim na Vašu uslugu kako bi sve proteklo kako treba, prije, za vrijeme i nakon pokretanja proizvoda.

Kontaktirajte nas i započnite svoj posao s vlastitim logotipom i dizajnom!

Naše superiornosti

Zaronite duboko u svijet BISON visokokvalitetnih benzinskih generatora, gdje performanse bez premca susreću najvišu pouzdanost.

Motor od 100% bakra

Nudi izdržljivost i vrhunsku energetsku efikasnost

Domaći vrhunski karburator

visok nivo atomizacije, osiguravajući optimalnu efikasnost goriva i nesmetan rad motora.

Snažna ploča za povlačenje

Ploča koja se lako pokreće, garantuje više od 10,000 povlačenja

Robusni okviri

Profesionalni proces zavarivanja i farbanja kako bi se osigurala ljepota i stabilnost stalka

Proces inspekcije generatora sa dvostrukim gorivom od 2000 vati

Proces inspekcije ne ostavlja prostora za kompromise, osiguravajući da svaki benzinski generator koji proizvodimo bude besprijekoran.

Proces montaže generatora sa dvostrukim gorivom od 2000 vati

Kontaktiraj nas

Imate pitanja o specifikacijama i cijenama benzinskih generatora? Želite više detalja o proizvodima? Želite kupovne navike različitih zemalja? Javite nam

Trebate više informacija?

Molimo kontaktirajte menadžera prodaje za brzu ponudu od 1 minute

Cherie

Wechat/Whatsapp

+ 86 178 2685 8437

1660544263

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima