HOME / GENERATOR / INVERTER GENERATOR /

Inverter generator od 3000 vati

  • Lagan je i male veličine, lako se skladišti i zauzima malo prostora. A lako se pomiče jer je opremljen univerzalnim točkovima koji lako mogu ići bilo gdje. Osim toga, ima rastegnutu ručku kojom možete slobodno pomicati mašinu baš kao i prtljažnik.
  • Sa naučnim dizajnom, siguran je za osjetljivu elektroniku.
  • Njegova izlazna snaga od 3000 vati je takođe dovoljna da zadovolji potrebe za električnom energijom u domaćinstvu. Sa snažnim motorom, on je u stanju da pruži snažnu snagu kako bi mašina radila glatko i normalno.
  • Počevši bez napora jednostavnim okretanjem ključa, eliminirajući gnjavažu s užadima za ručno povlačenje. Jednostavan je za upotrebu i zgodan za rukovanje.
  • Optimizirajte potrošnju goriva i smanjite razinu buke uz ECO način rada i kućište za prigušivanje buke, što ga čini pogodnim za područja s ograničenom bukom.
Opis parametra

Informacije o proizvodu

BISON, vodeći dobavljač inverter generatora u Kini, s ponosom predstavlja BS3600. Inverterski generator od 3000 vati je vrsta novih inverter generatora koji u potpunosti koristi invertersku tehnologiju za proizvodnju električne energije.

BS3600 blista kao svestran izvor napajanja za širok spektar scenarija. U srcu BS3600 leži njegov robusni 4-taktni OHV motor, dizajniran da isporučuje kontinuirano 3000 vati čiste i stabilne snage. BS3600 bez napora rješava različite zahtjeve za strujom, od napajanja vaših kućnih aparata u hitnim slučajevima do pokretanja vaših avantura na otvorenom.

  • Kućno rezervno napajanje: Održavajte osnovne potrebe vašeg doma da rade besprijekorno tokom nestanka struje, osiguravajući neprekidnu udobnost i sigurnost. Ovaj izvanredan izlaz bez napora pokreće različite uređaje, uključujući: frižidere, zamrzivače, mašine za pranje veša, klima uređaje, laptopove, televizore, električne alate.
  • Avanture na otvorenom: Napajajte svoje kampovanje, izlete na kamperu i radne projekte na otvorenom uz pouzdane performanse BS3600.
  • Gradilišta: Osigurajte dosljednu snagu za alate i opremu na udaljenim gradilištima.

BISON kvalitet i pouzdanost

  • BISON-ova posvećenost kvalitetu i pouzdanosti je očigledna u svakom aspektu BS3600:
  • Izdržljiva konstrukcija: Napravljen od visokokvalitetnih materijala i komponenti, BS3600 izdržava stroge uslove česte upotrebe i oštra okruženja.
  • Rigorozno testiranje: Svaki BS3600 prolazi kroz stroge procedure testiranja kako bi se osigurale optimalne performanse i dugovečnost.
  • Sveobuhvatna garancija: Potpomognuta sveobuhvatnom garancijom, BS3600 pruža bezbrižnost i dugoročnu zaštitu.

Parametar proizvod

Naziv marke: BISON Broj modela: BS3600
Tip izlaza: AC jednofazni Brzina: 3000/3600 RPM
Frekvencija: 50HZ / 60HZ Nazivna snaga: 2.0/2.5KW
Rated Voltage: 110V/220V/230V/240V/380V Nazivna struja: 12V/8.3A
Certifikat: CE, ISO Težina N/G: 21.5 kg
Dimenzija: 480 * 285 * 390mm 20GP/ 40HQ: 520/1000 kompleta
Opciono 1: Trzajni start
Tip motora: 1-cilindarski, 4-taktni, vazdušno hlađeni benzinski motor
Izlazna snaga: 650w, 1kw, 2kw, 2.5kw,2.8kw, 3kw, 4kw, 5kw, 6kw, 7kw
Tip generatora: Tihi prijenosni benzinski generator za električnu energiju za domaćinstvo

– Detalji o proizvodu

img_2770 img_2774 img_2820
img_2821 img_2822 img_2824

– Pakovanje i dostava proizvoda

pakovanje Detalji

smeđa jaka kutija, generator zaštićen torbom, vuna, 1 kom/karton, inverter generator.

Vrijeme isporuke Isporučeno u roku od 25 dana nakon uplate

Luka: Luka Ningbo / Šangaj

– Prijave:

1. U slučaju elementarnih nepogoda, kao što su jake kiše i poplave, kada se velike dizel jedinice ne mogu transportovati, laki benzinski agregati su najbolji izbor za osiguranje napajanja komunikacione opreme u zoni katastrofe.

2. Kada je napajanje nestabilno ili je struja prekinuta, mala pristupna kompjuterska soba ili stanica može koristiti agregat za benzin kao rezervno napajanje.

3. U hitnoj popravci, ako je potrebno osoblje za hitne popravke da nosi rezervno napajanje, može se koristiti benzinski agregat.

-Fotografija kupca

20180704_114023_072.jpg osiguranje kvaliteta
Kao proizvođač, mi smo nevjerovatno dobri u uočavanju kvaliteta izrade i inženjerske izvrsnosti. Vršimo preglede prije isporuke većine proizvoda koje šaljemo iz naših skladišta, što znači da je obučeni tehničar procijenio proizvod prije nego što stigne do vas.
Custom Service
Oduvijek smo podržavali stručno znanje, a kao srž uzimamo kvalitet, sigurnost, uštedu energije i zaštitu okoliša. Pružajući pouzdane proizvode i visokokvalitetne usluge, zadovoljavajte potrebe kupaca u različitim oblastima, usudite se preuzeti odgovornost.
20180704_114023_073.jpg
20180704_114023_074.jpg Prisustvovanje sajmovima
Svake godine prisustvujemo proljetnom i jesenjem kantonalnom sajmu.
Međunarodni sajmovi poput Teherana Int'l Permanent Fair, Izložbeni centar Keln
I svake godine posjećujemo različito tržište.

PROFIL KOMPANIJE

TAIZHOU BISON MACHINERY CO., LTD je počeo da proizvodi generatore, pumpe za vodu, motore i mašine za pranje pod visokim pritiskom još 2014. godine i trenutno je važna kompanija u oblasti mašina. BISON proizvodi su dizajnirani i razvijeni prema našim principima vrhunskog kvaliteta uz dvostruko 100% testiranje. Slažemo se da je kvalitet život kompanije.

BISON je nova proizvodna tvornica koja primjenjuje visoku tehnologiju i stalne inovacije u proizvodnji naših proizvoda. Više pažnje posvećujemo povratnim informacijama naših kupaca o postprodaji i zadovoljavamo naše klijente nekim OEM brendom jer uspjeh definiramo u smislu uspjeha naših klijenata.

SERVIS

Ukoliko transport, instalacija, neispravan rad dovode do oštećenja dijela opreme. To neće imati garanciju, ali ćemo dio pokloniti kupcu po niskoj cijeni.

Za opremu koju agent prodaje u istoj zemlji ili području i po cijeni iznad 200000 $, ako kupac zahtijeva da pošaljemo tehničara za uslugu, mi snosimo samo troškove avionske karte. Kupac mora snositi sve ostale troškove.

Kontaktirajte nas i započnite svoj posao s vlastitim logotipom i dizajnom!

Naše superiornosti

Zaronite duboko u svijet visokokvalitetnih inverter generatora BISON, gdje se performanse bez premca susreću s najvišom pouzdanošću.

Motor od 100% bakra

Nudi izdržljivost i vrhunsku energetsku efikasnost

Domaći vrhunski karburator

visok nivo atomizacije, osiguravajući optimalnu efikasnost goriva i nesmetan rad motora.

Snažna ploča za povlačenje

Ploča koja se lako pokreće, garantuje više od 10,000 povlačenja

Robusni okviri

Profesionalni proces zavarivanja i farbanja kako bi se osigurala ljepota i stabilnost stalka

Savršen proces inspekcije

Proces inspekcije ne ostavlja prostora za kompromise, osiguravajući da svaki inverter generator koji proizvodimo bude besprijekoran.

proces sastavljanja proizvoda

Kontaktiraj nas

Imate pitanja o specifikacijama proizvoda i cijenama? Želite više detalja o proizvodima? Želite kupovne navike različitih zemalja? Javite nam

Trebate više informacija?

Molimo kontaktirajte menadžera prodaje za brzu ponudu od 1 minute

Cherie

Wechat/Whatsapp

+ 86 178 2685 8437

1660544263

Ne možete dobiti dovoljno?

Pretplatite se na ekskluzivne ponude i novosti o novim dolascima